Reklamverenlerimize iki olanak daha

Tele.com.tr sitesi için tıklayınDergimizin tüm sayfalarına web sitemizde JPEG formatında yer verdiğimize önceki bir yazımda değinmiştim. Bunu derginin ticari başarısını etkilemesi pahasına, etkinliğini arttırmak için yaptığımızı söylemiştim. Gerçekten de fiziksel kısıtlamalar derginin ulaşmasını istediğimiz her noktaya (mesela yurt dışına) gitmesini engelleyebiliyor. Bu yüzden bu uygulamanın gerekli olduğunu düşünüyoruz. Nitekim, derginin siteye konmasından yalnızca 12 saat sonra çevrilen sayfa sayısının 1400'ü geçmesi de bu konudaki beklentileri karşıladığımızı gösteriyor.

Bu sayıdan itibaren web sitemizde solda görüldüğü gibi bir de reklamverenler dizini sunmaya başladık. Böylece artık dergimizdeki reklamlara ulaşmak için ziyaretçilerimizin web sitemizde sayfa çevirmesine bile gerek yok! Ayrıca sürekli reklamverenlerimizin banner'larına web sitemizde ücretsiz yer vermeye başlıyoruz.

Derginin 12. sayısı, sayfalarını çevirmenizi, reklam sorumlumuz Gül ise reklam başvurularınızı bekliyor!

(Bu yazı haksız sayılmaz, her ne kadar "Blog'u pazarlama değil, iletişim için kullanıyoruz" desek de, bir "patron"dan bu söze bağlı kalmasını beklemek gerçekçi değil :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tele.com.tr Blog'unda yeni yayın politikamızın ilk ürünü

Türk Telekom özelleştirilmeli

İlk kişisel "denizaltım"