Kayıtlar

Temmuz 3, 2005 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Turkcell çalıyor, biz dinletiyoruz

Aynı hizmeti Avea da verdiği halde, Turkcell'in bulduğu isimle "Çalarken Dinlet", sanırım 12-20 yaş arası gençliğin özlemle yanıp tutuştuğu bir servismiş. Google'da Çalarken Dinlet'i aradığınızda gelen ilk iki sonuç, bizim web sitemize ait. Ve Google bu hizmeti veren Turkcell'in sitesine ait hiçbir sonuç göstermiyor. Çünkü Turkcell bu sözcükleri ÇalarkenDinlet şeklinde birleşik olarak yazıyor. Bu yüzden Turkcell bu hizmete ait bir site yaptığı halde ancak birleşik halini yazdığınızda gelen sonuçlar arasında yer alabiliyor. Gençlerimiz bu servisten nasıl faydalanacaklarını arayıp da sadece bize ulaştıklarından, sorularını da bize yöneltiyorlar . Okuduğunuzda bu çocuklar için bu servisin ne kadar hayati olduğunu fark edeceksiniz. Bu metin yazılırken sayfada tam 34 yorum vardı! Alın size operatörlerin "Katma değerli hizmet" diye öve öve bitiremedikleri bir hizmet... GSM operatörlerinin kârlarına kâr eklemesini sağlayacak servisleri yaratanları kutlu

Bir kazıklama girişimi öyküsü

Pazarlama ile ilgili olduğu için buraya yazmak yerine Eylül'ün pazarlama blog'una göndermeyi tercih ettim. Buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Yeni bir sürprizi bir-iki gün içinde buradan duyuracağım.

Bir itiraf ve özür...

Resim
Türk Telekom ihalesinde teklif zarflarının açıldığı ve ihale sonucunun belirlendiği gün, web sitemiz her zamankinin epey üstünde bir ziyaretçi sayısına ulaştı. Belli ki ihale ile ilgili ayrıntıları web sitemizden öğrenebileceğini düşünen pek çok okurumuz vardı. Onların bu beklentisini boşa çıkarmış olmamız benim hatamdan kaynaklanıyor. Gerekirse TRT2'de naklen yayınlanan bölümü ofislerinden izleyemeyenler için sitemizde yayınlayabilirdik bile... Bir dahaki sefere böyle kritik bir etkinliği tele.com.tr web sitesinde mutlaka bulacağınızı bildirerek, okurlarımızdan özür diliyorum.