Turkcell çalıyor, biz dinletiyoruz

Aynı hizmeti Avea da verdiği halde, Turkcell'in bulduğu isimle "Çalarken Dinlet", sanırım 12-20 yaş arası gençliğin özlemle yanıp tutuştuğu bir servismiş. Google'da Çalarken Dinlet'i aradığınızda gelen ilk iki sonuç, bizim web sitemize ait. Ve Google bu hizmeti veren Turkcell'in sitesine ait hiçbir sonuç göstermiyor. Çünkü Turkcell bu sözcükleri ÇalarkenDinlet şeklinde birleşik olarak yazıyor. Bu yüzden Turkcell bu hizmete ait bir site yaptığı halde ancak birleşik halini yazdığınızda gelen sonuçlar arasında yer alabiliyor.

Gençlerimiz bu servisten nasıl faydalanacaklarını arayıp da sadece bize ulaştıklarından, sorularını da bize yöneltiyorlar. Okuduğunuzda bu çocuklar için bu servisin ne kadar hayati olduğunu fark edeceksiniz. Bu metin yazılırken sayfada tam 34 yorum vardı!

Alın size operatörlerin "Katma değerli hizmet" diye öve öve bitiremedikleri bir hizmet... GSM operatörlerinin kârlarına kâr eklemesini sağlayacak servisleri yaratanları kutluyor, bu gençlerle bu hizmetin hayatlarına ne kattığıyla ilgili bir röportaj yapmayı düşünüyorum

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tele.com.tr Blog'unda yeni yayın politikamızın ilk ürünü

Türk Telekom özelleştirilmeli

İlk kişisel "denizaltım"