Dergi çalışmasındayız

Blog'a yazmaya hiç bu kadar uzun süre ara vermemiştik... Malum ay sonu, ve biz de yoğun bir dergi mesaisi içindeyiz. Ama ziyaretçi istatistiklerine bakıp da "daha önce siteye gelen ziyaretçi" sayısını görünce, onlara ayıp etmemek için gelişmelerden bahsederek de olsa bir metin girmeliyim diye düşündüm.

Ana başlıklar şöyle: Gidişime yaklaştıkça yapmam gerekenler artıyor. Hem web sunucusuna yapılması gereken acil müdahaleleri, hem TV'den video kaydının nasıl yapılacağını, hem mizanpajda grafiker arkadaşa ne gibi müdahalelerde bulunduğumu, hem de ofisteki yalnızca benim kullandığım bazı cihazların kullanımını iş arkadaşlarıma aktarmak, bir taraftan dergi hazırlığını yürütmek, diğer taraftan transit vize almak, ADSL hattımı kapattırmak, sağlık sigortamı transfer ettirmek, arabamın garajda kalacağı sürede çürümemesi için yapmam gerekenleri öğrenmek, yavaş yavaş çantamı hazırlamaya başlamak (neler koyacağıma karar vermek haftalarca sürecek bir beyin fırtınası gerektiriyor) durumundayım. Bir taraftan da uzun süre sonrasında ilk kez tatil fırsatı bulacağım önümüzdeki hafta tüm bu çalışmaları bırakıp tatile nasıl gideceğimi düşünüyorum.



Web sitemizin ziyaretçi sayısı gözle görülür şekilde arttı. Bunda Murat Büke'nin desteğiyle gün içinde güncel haberleri girmeye başlamamız ve e-posta listemize tekrar günlük bülten göndermemizin dışında, Telekomünikasyon Kurumu'nun kaçak telefonlar için çalışmalarının güncelliği, OKS ve ÖSS sonuçlarının açıklanması ve GSM operatörlerinin bu sınavlarla ilgili servislerinin sitemizde duyurulması gibi sebepleri var.

Aramıza yeni katılan Kerem Fındık'a bu vesileyle hoşgeldin diyor ve dergi çalışması sonrasında eski güncelleme periyodumuza dönmeyi umuyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tele.com.tr Blog'unda yeni yayın politikamızın ilk ürünü

Türk Telekom özelleştirilmeli

İlk kişisel "denizaltım"